четвер, 23 квітня 2015 р.
Лікування раку печінки морквяним соком Азбука медика
Для лікування онкологічних захворювань користуються різними соками, але найбільш цінним і корисним вважається сік моркви. Він покращує апетит і травлення, а також благотворно позначається на стані зубів. Через надлишок того ж бета-каротину перевантажується печінка. При лікуванні морквяним соком потрібно прагнути до того. Всім страждаючим очними хворобами лікарі настійно рекомендують щодня вживати моркву. Дійсно, сьогодні багато закономірностей і причини розвитку онкологічних захворювань незрозумілі, проте деякі вчені вважають, що корінь зла в неправильному харчуванні. Тільки після цього свіжі сирі овочеві соки зможуть ефективно впливати на процес відновлення життєво важливих функцій організму. А значить, профілактика і лікування онкологічних захворювань повинні бути спрямовані на очищення організму від шлаків і активне постачання його живими елементами для відновлення клітин. У ньому містяться такі поживні елементи, в яких клітини і тканини організму потребують особливо гостро. Морква і шпинат (суміш соків) 16 унцій на прийом: 10 унцій соку моркви і шість унцій соку шпинату. Доведено, що він є одним з чудес нашого часу. Лікування морквяним соком, морквяний сік відрізняється високим вмістом цукрів (6,5). Однак при лікування морквяним соком дуже важливо, щоб були повністю виключені з дієти в будь-якому вигляді цукор, крохмаль, борошно. А якщо поліпшується кров, то природно, що і всі стан організму поліпшується теж. Морквяний сік хороший не тільки сам по собі, але і в сумішах. Морквяний сік містить велику кількість заліза, магнію, фосфору, кремнію, калію, кальцію, сірки і хлору. Всім страждаючим очними хворобами лікарі настійно рекомендують щодня вживати моркву. Чи не замінимо він і при простудних захворюваннях. Всі ці елементи прекрасно поєднуються з органічним фосфором, сіркою, кремнієм і хлором, забезпечуючи благотворний вплив на організм. Морква рекомендується при запорах, захворюваннях нирок, печінки, серцево-судинної системи. 1972) Уокер пише: «Необхідно пам'ятати, що коли нас долають втому, неспокій і т. Приймати по 150 мл двічі на день. Мій організм, наприклад, не приймає суміш морквяного й бурякового соків у співвідношенні 1: 1, як рекомендують багато лечебники. Всі хімічні препарати магнію, викликають в організмі відкладення неорганічних відходів. Така суміш відновлює зір, є чудовим будівельником кров'яних клітин, особливо червоних кров'яних кульок. У зовнішній частині моркви більше цукру та інших поживних речовин, ніж у серцевині. А от скільки соків випивати в день це підкаже вам ваш організм: пийте їх стільки, скільки захочеться, поки вони будуть приносити вам задоволення. В результаті дії морквяного соку досягається такий потужний очисний ефект, якого важко досягти іншими способами. Також пити його рекомендується при підвищеній кислотності шлунка. Для того щоб жити повним, здоровою і радісним життям, необхідно зрозуміти основні правила здоров'я, що стосуються чотирьох першорядних елементів або чинників, а саме: шкіри, харчування, органів тіла і психіки. Цей сік, який має виключно великий відсоток вмісту калію, кальцію і натрію, є також найбагатшим джерелом магнію і заліза. У день рекомендується випивати не більше 0,5 л морквяного соку. Переглядів: 5283, овочеві соки для краси і здоров'я. Через надлишок того ж бета-каротину перевантажується печінка. У цьому соку багато бета-каротину, який дуже корисний для зору. Для кращого засвоєння лікарі рекомендують вживати моркву з невеликою кількістю жиру, наприклад з десертною ложкою сметани або рослинного масла. Ці компоненти спочатку дадуть організму можливість придбати опірність проти подальшого руйнування і переродження, а потім почати процес регенерації. Хвороби кишечника і печінки часто викликаються браком в організмі деяких елементів, що містяться в правильно приготованому сирому соку. Природні цукру, що входять до складу картопляного соку, легко засвоюються організмом, а при варінні картоплі вони перетворюються в не бажаний крохмаль. Чим більше зашлакован організм, тим більше шансів на те, що частина клітин «збунтується» і почнеться процес їх переродження. Морквяний сік (здорове харчування моркву в рецептах народної медицини, натуральні соки для вашого здоров'я. Хліб або оброблені крупи не вживаються в їжу без того, щоб пройти жар грубок або кухні, які знищують будь-який живий елемент в них. Його прийом підвищує імунітет і стимулює діяльність надниркових залоз, допомагає поліпшити зір і вилікувати очні хвороби, такі як офтальмія і кон'юнктивіт. Пошуки способів лікування цих захворювань повинні бути розумні і спрямовані в бік очищення організму від шлаків, так як накопичуються в організмі отруйні речовини перешкоджають лікувальним процесам природи і самоочищення організму. Забезпечення організму вітаміном С і регенерація кровоносних судин. Ендокринні залози, і особливо надниркові залози і статеві залози, потребують елементах, що містяться в цьому соку. І бажано у вигляді соку так овоч швидше засвоюється. Нарешті, вони знаходять певне місце, групуються і утворюють метастази. На підставі досвіду нами встановлено, що товста кишка ні в якому разі не може розвиватися і діяти нормально, якщо людина буде харчуватися в основному тільки вареної або обробленої їжею. Крім того, в ньому міститься багато кальцію, магнію і заліза. А випита натщесерце чайна ложка соку хрону у суміші з лимонним соком (1: 1) надасть особливо сильний сечогінний ефект, що надзвичайно важливо при набряклості або водянці. З'єднання сірки та хлору сприяє очищенню слизової оболонки шлунка і кишечника. Морква в своєму складі містить не тільки каротин, а й природний йод. Сік розчиняє чужорідні елементи, що знаходяться в печінкових ходах, і посилює виділення шлаків через них. Як допоміжний засіб при лікуванні виразкової хвороби та раку шлунка застосовують сирий морквяний сік. Органічний магній з соків овочів в сирому вигляді є для організму живильною речовиною величезної важливості. Теорія Ніші пропонує в якості орієнтира для лікування З головних напрямки видалення окису вуглецю. Через деякий час нормальний колір обличчя повертається зрозуміло, в тих випадках, коли блідий колір шкіри не є наслідком інших причин, наприклад недосипання, перевтоми або хронічної втоми. Окрім прийому контрастних повітряних і водних ванн необхідно постачати організм вітамінами, особливо вітаміном С. Під час активного лікування морквяним соком повинна печінки, він виразок і раку. Тому її рекомендують при зниженій функції щитовидної залози і для профілактики і лікування атеросклерозу. Природні цукру, що входять до складу картопляного соку, легко засвоюються організмом, а при варінні картоплі вони перетворюються в не бажаний крохмаль. Аналізуючи їжу з цієї точки зору, стає очевидним, що незалежно від того, в стані ля ми через обставини, навколишнього середовища і тому подібного жити, вживаючи сиру живу їжу чи ні, застосування великої кількості і різноманітності сирих соків овочів і фруктів абсолютно необхідно . Морквяний сік - є найбагатшим джерелом вітаміну А, який відмінно засвоюється. Дуже корисна морква (здорове харчування лікування соками. Лікування морквяним соком, морквяний сік відрізняється високим вмістом цукрів (6,5). Сирий сік кульбаби, отриманий з листя і коріння, поєднується з морквяним соком і соком листя ріпи, допомагає при недугах хребта та інших хворобах кісток, а також надає фортеця зубах, запобігаючи тим самим їх руйнування. А адже неправильне харчування призводить до забруднення організму шлаками, що накопичилися в ньому отруйні речовини перешкоджають творчим силам природи. Які і послужили основою для розробки унікальної системи, відомої як «Система здоров'я Ніші ». Іноді безпліддя може бути подолане з його допомогою. Досвід показує, що в перший час його найкраще пити в суміші, в якій переважає морквяний сік. Багатий такими речовинами, як натрій, калій, кальцій, магній і залізо, які чудово сочетаються з іншими, що містяться в ньому речовинами - фосфором, сіркою, кремнієм і хлором - і сприяє нормалізації ваги тіла і хімічному рівновазі в тканинах. Після цього свіжі сирі овочеві соки ефективніше вироблять процес регенерації (відновлення). При лікуванні морквяним соком потрібно прагнути до того. З свіжої, гарної якості моркви, виходить сік. При сильному кашлі застосовують морквяний сік змішаний з медом, а при нападах бронхіальної астми допомагає в поєднанні з молоком. У зовнішній частині моркви більше цукру та інших поживних речовин, ніж у серцевині. Після очищення кишечника за допомогою клізм потрібно почати приймати морквяно-шпинатний сік, щоб остаточно налагодити роботу кишечника. А ось при лікуванні гастритів із зниженою кислотністю він ефективний. Напівголодні клітини з часом стають неорганізованими і починають подорож по всьому організму. У своїй відомій книзі «Сирі овочеві соки» (Нью-Йорк: Пірамід букс ». Морквяний сік протипоказаний при загостренні виразкової хвороби і при проносах. Особливо важливе значення має морквяний сік для очищення печінки (що дуже важливо при всіх хронічних захворюваннях, і особливо у онкологічних хворих). Засновником пропонованої системи є нині покійний професор Кацузо Ніші, який запропонував її тільки після того, як вивчив і перевірив на практиці більше 70 000 різних способів оздоровлення. Пити по склянці двічі на день. Лікування морквяним соком очних Незамінний цей овоч і при захворюваннях печінки і. Сік моркви покращує стан шкіри, допомагає впоратися з дерматитом і іншими шкірними захворюваннями. Іноді великі кількості морквяного соку викликають сильну реакцію або навіть деяку пригніченість. Іноді інтенсивне очищення організму після вживання великої кількості морквяного соку викликає деяке занепокоєння. Цей сік допомагає організму прийти в нормальний стан. Вживати соки слід не окремо, а в різних поєднаннях, і не забуваючи при цьому про свої побічних проблемах з нирками, печінкою, кров'ю, кишечником і т. Приймати по 150 мл двічі на день. Всім страждаючим очними хворобами лікарі настійно рекомендують щодня вживати моркву. Морквяний сік є Хвороба печінки: 1) змови на удачу лікування меланоми соки. Маленьким діткам, в цілях противоглистной профілактики, призначають терту моркву по одній столовій ложці щодня вранці і ввечері перед їжею. Всі ці елементи прекрасно поєднуються з органічним фосфором, сіркою, кремнієм і хлором, забезпечуючи благотворний вплив на організм. Сирий морквяний сік є природним розчинником при злоякісних виразках і пухлинах. Ложці 2 рази на день натщесерце та ввечері, не раніше ніж через 2 години після їжі або не пізніше, ніж за 40 хвилин перед їжею. Тому перед соколікування необхідно усунути всі фактори, що викликають нервове збудження, інакше лікування може виявитися марним. Морква і шпинат (суміш соків) 16 унцій на прийом: 10 унцій соку моркви і шість унцій соку шпинату. Іноді шлаків буває так багато, що частина їх. Життєво важливий органічний магній може бути отриманий, якщо він витягнутий тільки зі свіжих рослин і використаний в свіжому і сирому вигляді. Радимо також почитати: Сік редьки, томатний сік, сік капусти, сливовий сік. Я пробувала різні рецепти доти, поки не знайшла оптимальний для себе варіант: починаю курс з такою пропорції півлітра соку моркви 1 ст. Дійсно, сьогодні багато закономірностей і причини розвитку онкологічних захворювань незрозумілі, проте деякі вчені вважають, що корінь зла в неправильному харчуванні. Морквяний сік, Лікування морквяним соком. Що вказує на процес очищення печінки. Морквяний сік є природним розчинником при виразках і ракових захворюваннях. Варто відновити нормальне харчування клітини, і вона може повернутися до свого нормального стану. Сік розчиняє чужорідні елементи, що знаходяться в печінкових ходах, і посилює виділення шлаків через них. Якщо взяти всі здоров'я за 100 відсотків, то кожен з цих елементів відповідно відповідає за 25. При лікуванні морквяним соком потрібно прагнути до Первинний рак печінки часто може. Для профілактики злоякісних пухлин рекомендується застосовувати по одній склянці морквяного соку в день натщесерце. Вживати соки слід не окремо, а в різних поєднаннях, і не забуваючи при цьому про свої побічних проблемах з нирками, печінкою, кров'ю, кишечником і т. Найефективніша суміш морквяний і буряковий соки, саме вона забезпечує організму хворого високий вміст калію, сірки , фосфору, вітаміну А і різних лужних елементів. І бажано у вигляді соку так овоч швидше засвоюється. Чим більше зашлакован організм, тим більше шансів на те, що частина клітин «збунтується» і почнеться процес їх переродження. Перші містять більше білкових елементів, а останні більше вуглеводних ». Якщо взяти всі здоров'я за 100 відсотків, то кожен з цих елементів відповідно відповідає за 25. Якщо ж сік приготований з використанням гідравлічного преса або шляхом розтирання, то лікувальна доза менше. Можливо, у це важко повірити, але часом причиною безпліддя є тривале вживання вареної або пастеризованої пиши. Незамінний цей овоч і при захворюваннях печінки і нирок, а також при сечокам'яній хворобі. Однак для його засвоєння потрібно обов'язково відразу з'їсти якусь жирну їжу. Для лікування онкологічних захворювань користуються різними соками, але найбільш цінним і корисним вважається сік моркви. Морквяний сік протипоказаний при загостренні виразкової хвороби і при проносах. У них нам слід шукати і досліджувати речовини, що містять мертві атоми, які сучасна цивілізація спробувала створити як харчування для людського організму. Найефективніша суміш морквяний і буряковий соки, саме вона забезпечує організму хворого високий вміст калію, сірки, фосфору, вітаміну А і різних лужних елементів. Сік моркви покращує стан шкіри, допомагає впоратися з дерматитом і іншими шкірними захворюваннями. Якщо ж локалізація злоякісної пухлини знаходиться поза органів травлення, точніше, там, де гіркий, кволий, гострий присмак соків не зашкодить, то після попередньої консультації з лікарем в суміш соків морквяного і яблучного можна додавати, наприклад, сік хрону і лимонний сік для посилення сечогінного дії. Морква в рецептах краси і молодості (догляд за собою) Біологічно активні речовини (БАД) в косметиці: ялівець, м'ята, морква, зернові Дуже корисна морква (здорове харчування лікування соками. Як показали дослідження, товста кишка не може нормально функціонувати до тих пір, поки основою дієти є варена і перероблена їжа. На підставі численних дослідів з лікуванням онкологічних хворих Уокер приходить до висновку про те, що причину онкологічних захворювань слід шукати в нестачі живих органічних сполук в їжі, яку ми їмо. Таку суміш готують, вичавлюючи сік з 100 г натертих коренів хрону і 1,5 2 лимонів. Обережно слід ставитися до вживання кислих, гірких і пряних соків, якщо локалізація злоякісної пухлини припадає на органи травлення або сечовивідні шляхи. Життя і смерть не можуть існувати одночасно, і жоден консервований продукт не може бути допущений до продажу, поки всі сліди житті не будуть знищені в ньому, в іншому випадку він згниє. П'ю приблизно місяць і на три тижні роблю перерву. Таке збліднення вказує на те, що процес очищення печінки йде активно і успішно. Природні цукру, що входять до складу картопляного соку, легко засвоюються організмом, а при варінні картоплі вони перетворюються в не бажаний крохмаль. Cвежевижатий сік моркви, залежно від стану людини він може споживати від 0,5 л до сирого морквяного соку в день. З цією метою необхідні: відновлення функції шкіри, евакуація шлаків з внутрішніх оболонок кишечника, лікування закрепів, повернення до нормальної циркуляції крові та лімфи, очищення всіх рідин в організмі і повернення правильної постави. Потім поступово збільшую кількість бурякового соку до 3 5 ст.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар